Tannbehandling

Kontakt oss på telefon 55 53 18 30 eller e-post tannlege@asatann.com. Du kan også sende sms til 99 61 75 24 for å avtale time.

Behov for tannlege?

Vi er et team bestående av en spesialist, to allmennpraktiserende tannleger, en tannpleier og tre tannhelsesekretærer.

Vi tilbyr blant annet allmennpraktiserende tannleger, spesialist i protetikk, porselensfasade, tannbleking, implantater og behandling av tannkjøttsykdommer. Vi er et tannlegesenter som tilstreber å implementere de beste og mest anerkjente metodene.

Velkommen til oss

Du finner oss på Åsane Storsenter. Vi holder åpnet mandag til fredag 08:00-15:30. Ettermiddag etter avtale.

Åsane Tannlegesenter har blitt et førstevalg for mange gjennom vår prioritering av tilgjengelighet, tilstedeværelse og pasientkontakt. Derfor sier vi at vi er din faste tannlege i Åsane. Vi tilbyr akutt hjelp på dagen for konsultasjon/undersøkelse med kostnadoverslag.

Tannbehandling

Fylling av hull

Når du har fått hull (karies) i en tann, må dette renses ut og den manglende tannsubstansen må fylles igjen med et kunstig materiale.

Bittskinne

Lider du av smerter eller øm kjevemuskulatur? Blir du plaget av tilbakevendende spenningshodepine? Tanngnissing kan være årsaken.

Tannbleking

Misfarging på tenner kan være forårsaket av mange grunner og kan for mange være et stort problem. Vi tilbyr bleking med permanent virkning.

Kroner og implantat

Kroner og broer er tannerstatninger som fungerer som dine egne tenner. Implantater er kunstige tenner som blir satt inn i kjeven.

Tannkjøttsykdommer

Alle norske tannleger er opplært til å behandle enklere typer tannkjøttsykdommer. Vi har spesialister i periodonti som også er tannleger.

Porselensfasader og -fyllinger

Porselensfasader blir «limt» på dine egne tenner av kosmetiske grunner. Porselensfyllinger er et alternativ til hvite fyllinger.

Proteser

En tannprotese er det samme som løstenner. En protese som erstatter alle tenner blir kalt gebiss. Vi har lang erfaring med tannproteser.

Rotfylling

Rotbehandling av tenner kan være tidkrevende og vanskelig, avhenging av anatomi, forkalkning og evt. infeksjon.

Tannlegeskrekk

Har du tannlegeskrekk? Det er ikke nødvendig å gå rundt med dårlige tenner. Vi har jobbet systematisk med behandling av odonotofobi i flere år.

Kontakt oss

Telefon: 55 53 18 30
E-post: tannlege@asatann.com


Adresse:
Åsane Senter 42, 5116 Ulset