Tannbleking

Tannbleking

Misfarging på tenner kan være forårsaket av mange grunner, og kan være et stort problem. Vi ser at effekten ved bleking er i prinsippet permanent, men problemet kan selvsagt komme igjen dersom årsakene til misfargingen blir opprettholdt.

Våre metoder for bleking gir en rask og behagelig måte å oppnå lysere farge på tennene dine på. Ved hjelp av moderne teknologi, som ikke skader hverken tenner, tannkjøtt eller fyllinger, får du lysere tenner. Hvor lyse de blir, avhenger selvsagt til en viss grad av utgangspunktet.

Bleking av tenner

Før behandlingen starter vil kvalifisert personell undersøke tennene dine for å best mulig forutsi resultatet. Ved bleking av kjeve blir det tatt et avtrykk av kjeven, og laget en tynn skinne tilpasset dine tenner. Du vil få informasjon om hvordan du skal gå frem. Blekeskinnen fylles med blekemiddel og skal sitte på i en gitt tid. Du må unngå røyk, rødvin, te, cola og mat med fargestoffer de første 48 timene. En bivirkning av bleking kan være følsomme tenner og ising. Fluor kan forebygge isingen, og vi anbefaler derfor å skylle med dette under behandlingsukene.

Du kan forvente et resultat som holder i 2-5 år. I løpet av disse årene vil ytre påvirkninger og aldersforandringer påvirke fargen av tennene. Ønsker du hvitere tenner enn oppnådd etter en behandling, kan du uten skadevirkninger, gjennomføre flere behandlinger – eventuelt et enkelt og rimelig hjemmeblekingssystem. Personalet vil gi ytterligere informasjon.

Kontakt oss

Telefon: 55 53 18 30
E-post: tannlege@asatann.com


Adresse:
Åsane Senter 42, 5116 Ulset